top of page

'wij steunen Pieter Paul'

fleur.jpg

Fleur Zijnstra

 

Fleur Zijnstra, 21 jaar oud, student politicologie en sociologie te Amsterdam. Opgegroeid in Alphen aan den Rijn en mijn ouderlijk nest verlaten om in Utrecht te gaan wonen.

 

Sinds mijn jonge jaren ben ik al actief bij de JS en de PvdA en ik wil graag onze sociaaldemocratie aantrekkelijk maken en onze idealen verspreiden!

paul.jpg

Paul Tang

Paul Tang. Op mijn 20ste werd ik lid van de Partij van de Arbeid, met het idee ‘ik moet wat doen’. Wat dat wist ik niet. Zeker kon ik me toen niet voorstellen dat ik de partij eerst in de Tweede Kamer en later in het Europees Parlement mocht vertegenwoordigen.

 

Ik ben zeer gelukkig dat nog steeds jonge mensen denken: ‘ik moet wat doen’.

Anita.jpg

Anita Dijkstra

 

Anita Dijkstra, 38 jaar en woonachtig in Friesland samen met mijn zoontje van 2,5 jaar. Ik heb een bachelor Social Work en heb meer dan 10 jaar in de specialistische revalidatie gewerkt in de regio Amsterdam. Sinds twee jaar werk ik bij een wijkteam van een gemeente. Met mijn jeugdvriend Meindert had ik het al van jongs af aan over de politiek.

 

Door mijn werkzaamheden met mensen werd me in de praktijk duidelijk welke gevolgen politieke keuzes hebben op een mens, gezin en maatschappij. Ook ben ik 3 jaar raadslid geweest. Een ervaring rijker maar een illusie armer stopte ik destijds voortijdig. De partij kan beter wat mij betreft beter, zeker voor jonge starters.

jaap.jpg

Jaap Stalenburg

 

‘Nederland heeft een moderne volkspartij nodig die weer kan winnen.’

 

Deze eerste zin uit de brief van Pieter Paul was voor mij al een belangrijke reden om hem te steunen in zijn campagne op weg naar het partijvoorzitterschap.

stijn.jpg

Stijn Smeulders

 

Ik ben Stijn Smeulders, woonachtig te Helmond met mijn vriendin en twee kinderen. Voorheen was ik werkzaam als politiek adviseur voor de Tweede Kamerfractie van de PvdA.

 

Daarnaast was ik jarenlang fractievoorzitter van de Brabantse Statenfractie en ben ik sinds juli Gedeputeerde Bestuur, Veiligheid, Cultuur, Sport en Erfgoed.

rita.jpg

Diana van Damme-Fassaer

 

Diana van Damme-Fassaert, al veertig jaar getrouwd met Roland, moeder van drie kinderen en wij wonen in Hulst. Een mooie vestingstad in Zeeuws Vlaanderen. Jarenlang heb ik voor de klas gestaan, ben schooldirecteur geweest, was raadslid en ben sinds 2008 wethouder in de gemeente Hulst.

 

Ik sta voor steeds de mensen zelf benaderen, in gesprek gaan, langs deuren en huizen want uiteindelijk draait het nog steeds om de stemmen die je haalt. Om vertrouwen te krijgen van je kiezers, voor wie je meedoet in een coalitie, zodat je ook iets betekenen voor mensen. Dat is geven en nemen, maar dat is in het hele leven zo.

vera.jpg

Vera Tax

Ik zie een man die weet waar de zere plekken zitten, op de inhoud en in de organisatie. En die de duidelijkheid zoekt in onze solidariteit, want solidariteit betekent dus ook lastige keuzes maken. Geen allemansvriend willen zijn, maar de betrouwbare vriend, waar je op kunt bouwen, juist in tijden waar het lastig is.

 

Die weet wat jouw zorgen zijn, en dat is niet of we moeten mee-regeren of dat we wel of niet moeten fuseren met GroenLinks. Dat zal je een zorg zijn als je geen huis kunt vinden in je eigen stad of dorp, of als de energieprijzen stijgen en je geen zonnepanelen kunt betalen. Pieter Paul weet dit als geen ander, dat werd mij gisteren wel duidelijk.

Jan.jpg

Jan Feiken

 

Jan Feiken, 62 jaar jong. Getrouwd met Rian en wonend in Nieuw Buinen. Ik heb 32 jaar voor de klas gestaan in het speciaal onderwijs en op diverse basisscholen. Een aantal jaren ben ik directeur van een basisschool geweest. Nu ben ik nu kaderlid van de Algemene Onderwijsbond (AOb).

 

Vanaf 2013 ben ik lid van de PvdA. Op een gewestelijke vergadering over windturbines, waar ik als woordvoerder voor Platform Storm was, maakte gedeputeerde Ard van der Tuuk me lid. Inmiddels ben ik raadslid geweest en vanaf het begin campagnecoördinator. Tegenwoordig zit ik in het bestuur van de afdeling Borger-Odoorn in Drenthe.

Steun Pieter Paul
Mijn naam mag als steunbetuiging op deze website geplaatst worden.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page